TENA ProSkin hudvård: våtservetter och krämer

  Att identifiera hudhälsa är centralt vid inkontinensvård. Vi vet att genom att hålla ömtålig äldre hud ren och skyddad blir den mindre utsatt att för infektioner eller irritation. Hudvårdssortimentet är del av det nya TENA ProSkin-sortimentet, en heltäckande lösning som utformats för inkontinensvård för äldre. Hygienprodukter från TENA ProSkin Hudvård är tänkta att användas ihop med absorberande produkter för att minska risken för smärta eller obehag. Våra absorberande produkter reducerar hudens kontakt med vätska samtidigt som vårt hudvårdssortiment erbjuder skonsam rengöring och skydd av huden.

  TENA ProSkin hudvårdssortiment

  Äldre hud behöver extra omvårdnad

  • Förlorar styrka och elasticitet 

  • Förtunnad hud kan skadas lättare 

  • Sår tar längre tid att läka 

  Siffror visar att upp till 50 % av de boende på särskilt boende som använder inkontinensprodukter har drabbats av inkontinensrelaterad dermatit (IAD). Att bevara hudens naturliga balans och stödja dess naturliga försvar är viktigt för att förebygga irritation, obehag och smärta.

  Äldre kvinna som får hjälp med strumporna

  Rengör huden försiktigt med rengöringsprodukter från TENA ProSkin och TENA våtservetter

  Det är viktigt att rengöra underlivet varje gång en inkontinensprodukt byts för att minimera oönskad lukt och förhindra hudirritation. TENA ProSkin rengöringsprodukter och våtservetter är särskilt skonsamma för äldre hud, men alltid lika effektiva. TENA Våtservetter är förfuktade med 3-i-1-formula som rengör och skyddar huden. Produkterna från TENA ProSkin har utformats och anpassats i storlek för vuxna och erbjuds både med och utan sköljfri formulering för att passa individuella behov.

  Stödjer hudens försvar med TENA Barriärkräm

  Vi har utvecklat TENA Barriärkräm, som ger huden ett vattenavvisande lager, för regelbunden användning på ömtålig eller utsatt hud som visar tidiga tecken på rodnad och irritation. Vår zinkkräm som har formulerats för tunn åldrande hud innehåller 10 % zinkoxid och lugnar hud som är narig, irriterad eller känslig. Att använda TENA ProSkin hudvårdsprodukter för äldre hud som har utformats speciellt för att skydda ömtålig äldre hud kommer att öka komforten och hjälpa till att bevara värdigheten hos de som drabbats av inkontinens.

  Tre steg till hudhälsa

  TENA har utvecklat en trestegsmetod för hudhälsa för dem som lever med inkontinens. Flera år av expertis har gjort det klart för oss att dessa tre steg är de viktigaste principerna för att bevara en naturlig hudhälsa:

  Håll torrt

  Håll den torr genom att använda absorberande produkter från TENA ProSkin med funktionen FeelDry Advanced™

  Rengör

  Rengör med våtservetter eller tvättkräm från TENA

  Skydda

  Skydda med TENA Barriärkräm

  Sätter hudhälsa i centrum av omvårdnaden

  TENA ProSkin Hudvård sortiment är ett sortiment för hudhälsa med rengörande, återfuktande och skyddande produkter för individer som lever med inkontinens, hygienberoende och/eller ömtålig äldre hud. Att bevara hudhälsan är en stor utmaning för de som arbetar med inkontinensvård för äldre. Vi utvecklade TENA ProSkin efter omfattande forskning och tester som ett sortiment av produkter för att vårda behoven hos ömtålig äldre hud. Sortimentet inkluderar absorberande produkter och hudvårdsprodukter för att ge stöd vid omhändertagandet av personer med inkontinens – vilket innebär att bevara god hudhälsa.

  Din garanti för hudsäkerhet

  Vi utvecklade TENA ProSkin för att anta utmaningen att förbättra hudhälsan hos äldre och för att kunna hjälpa vårdpersonal på ett bättre sätt. För att du ska kunna känna dig extra trygg har alla TENA ProSkin produkter godkänts av Skin Health Alliance. På så sätt kan du vara säker på att de alltid är hudvänliga och lever upp till de högsta standarderna.

  Skin Health Alliance-logotypen

  Vårt sortiment TENA ProSkin Hudvård med ett urval av hygienprodukter