TENA Pants Night – designade för att hålla huden torrare längre på natten

  Det är inte enkelt att få en hel natts sömn för äldre användare med inkontinens och personer som tar hand om dem. Därför har vi utvecklat TENA Pants Night med Lie Down Protection, utformade för att skydda äldre hud på natten och ge en god nattsömn – bättre vård blir bättre för alla.

  Ett par TENA Pants Night framför sin förpackning. På en överlagrad text står det “lie-down protection”.

  En känsla av trygghet

  Det är inte bara besvärligt att gå på toaletten under natten om du är äldre och behöver specialvård, det kan vara direkt farligt. I en undersökning1 av över 400 fall visade det sig att ca 15 % av sjukhuspatienterna över 60 år hade råkat ut för olyckor i samband med nattliga toalettbesök. Detta stämmer säkerligen även för dem som bor hemma eller på vårdhem. Även om produkterna från TENA inte alltid kan ersätta ett toalettbesök kan de ge ökad trygghet och sinnesro att man kan gå dit försiktigt eller när man väntar på hjälp att ta sig dit.

  Bekväma, smidiga produkter som ger mer frihet

  TENA Pants Night har utformats specifikt för nattlig användning med extra absorptionsförmåga där den behövs som mest, för att hålla äldre och känsligare hud torrare och skyddad längre. Byxskydden består av textilliknande, andningsbara material. De är lätta att sätta på och ta av – precis om vanliga underkläder. De har trippelt skydd, vilket innebär att de är både mjuka, läckagesäkra och håller dig torr. 99 % av den tillfrågade vårdpersonalen menar att produkterna håller deras vårdtagare torra hela natten2 och laboratorietester visar att de är betydligt torrare (32 %) efter sju timmars användning3. Liksom alla produkter från TENA är TENA Pants Night dermatologiskt testade och har certifierats av Skin Health Alliance.

   En vårdgivare som hjälper en äldre kvinna som går i en korridor.

  Tre steg till hudhälsa

  TENA har utvecklat en trestegsmetod för hudhälsa för dem som lever med inkontinens. Flera år av expertis har gjort det klart för oss att dessa tre steg är de viktigaste principerna för att bevara en naturlig hudhälsa:

  Ett paket med TENA Comfort inkontinensskydd

  Håll torrt med hjälp av TENA ProSkin snabbt absorberande produkter för att minska fukt på huden, både på dagen och natten.

  Ett paket TENA Våtservetter

  Rengör med våtservetter eller tvättkräm från TENA ProSkin.

  En förpackning med TENA Barriärkräm

  Skydda genom att applicera Barriärkräm från TENA ProSkin.

  Din garanti för hudsäkerhet

  Vi utvecklade TENA ProSkin för att anta utmaningen att förbättra hudhälsan hos äldre och för att kunna hjälpa vårdpersonal på ett bättre sätt. För att du ska kunna känna dig extra trygg har alla TENA produkter godkänts av Skin Health Alliance. På så sätt kan du vara säker på att de alltid är hudvänliga och lever upp till de högsta standarderna.

  Skin Health Alliance-ikonen med en utsträckt hand som håller ett hjärta gjort av ett fingeravtryck.

  1 Rose G, Decalf V, Everaert K, Bower WF. Toileting-related falls at night in hospitalised patients: The role of nocturia. Australas J Ageing. 2019;00:1–7. https://doi.org/10.1111/ajag.12696

  2 5602: TENA Pants Night, Quant In-home CUT, Polen, Nov 2019, n=128

  3 Laboratorietester visar att TENA ProSkin Pants Night är betydligt torrare (32 %) efter sju timmar (SIS-Rewet Lab Data and 7th hr measurement of TENA ProSkin Pants Night vs TENA ProSkin Pants Super).