TENA ProSkin – produkter godkända av Skin Health Alliance

  TENA ProSkin – produkter godkända av Skin Health Alliance

  Produkter från TENA ProSkin är utformade för att du ska kunna ge bästa möjliga omvårdnad för ömtålig hud, vilket vi vet är en av dina främsta prioriteringar. Våra produkter utvecklas alltid utifrån återkoppling från våra kunder och utformas med deras behov i åtanke. Att godkännas av Skin Health Alliance (SHA) genom att leva upp till hårda standarder inom säkerhet, effektivitet, etik och hållbarhet utgör en del av vårt åtagande att skapa kvalitetsprodukter som våra kunder vet att de kan lita på.

  TENA ProSkin Slip Super

  Höjer vårdstandarder

  Vi vill att våra kunder ska ha full tillit till TENA ProSkin-produkter. Eftersom Skin Health Alliance (SHA) utför oberoende bedömningar av forskningen och utvecklingen bakom hudvårdsprodukter är deras godkännande en försäkran om att ledande hudvårdsexperter är övertygade om kvaliteten hos TENA ProSkin. Vi försöker ständigt förnya och förbättra våra produkter för att bidra till att öka vårdstandarden för de som lever med inkontinens.

  Skin Health Alliance (SHA) logotyp

  Välj godkända produkter för garanterad kvalitet

  Logotypen Skin Health Alliance (SHA) på produkter från TENA ProSkin är en garanti för att produkterna är hudvänliga och att fördelarna med bevarad hudhälsa hos TENA ProSkin har verifierats av oberoende parter. Dessutom är det ett intyg på att miljöpåverkan från TENA ProSkin produkterna har minimerats.

  Sätter hudhälsa på kartan

  Skin Health Alliance (SHA) är en internationell organisation för hudhälsa som arbetar tillsammans med hudläkare, forskare och hudvårdsbranschen för att främja hudhälsa över hela världen. SHA erbjuder kunder en garanti för hudhälsostandarden. Dess kommitté av experter har tilldelat ett professionell godkännande till de skyddande hudvårdsprodukter som bär logotypen från SHA. En del av SHA:s centrala uppdrag är att stödja välgörenhetsorganisationer som arbetar för hudhälsa runt om i världen.

  Inkontinent kvinna dricker te

  Arbetar för bättre hudhälsa

  Med vårt sortiment av produkter från TENA ProSkin vill vi erbjuda våra kunder bästa möjliga stöd för att hålla ömtålig hud frisk. Det är därför vi har säkerställt att alla produkter från TENA ProSkin har bedömts och godkänts av Skin Health Alliances (SHA) kommitté av oberoende hudläkare, forskare och experter.

  Strävar efter hållbarhet

  Vi bryr oss om miljön och vi vet att våra kunder också gör det. Skin Health Alliance (SHA) bedömer miljöpåverkan från forskning, design, tillverkning, förpackning och kassering av hudvårdsprodukter så att våra kunder kan vara säkra på att TENA ProSkin uppnår de högsta hållbarhetsstandarderna.

  Utforska TENA produkter för hudhälsa

  Utforska TENA produkter för hudhälsa