TENA är en del av Essity, ett ledande globalt hygien- och hälsoföretag.

  Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care, Consumer Tissue och Professional Hygiene. Vår vision är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa. Försäljning sker i cirka 150 länder under många starka varumärken som de globalt ledande TENA och Tork samt andra varumärken som exempelvis Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 48 000 medarbetare och nettoomsättningen 2016 var cirka 101 miljarder kronor. Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm. Essity ingick tidigare i SCA-koncernen. För mer information, besök www.essity.com

  Banbrytande innovationer

  Med en allt äldre befolkning och det faktum att många lider av inkontinens i tysthet [1] finns det ett verkligt behov av individanpassad och effektiv kontinensvård. För oss på Essity och TENA är det viktigt att hela tiden utveckla och ta fram innovativa produkter och tjänster som är baserade på verkliga behov och som gör skillnad, både för individen och för dig som jobbar inom vård och omsorg. Vi var exempelvis det första företaget som utvecklade inkontinensskydd som var formade efter kroppen.

  Läs mer om våra senaste innovationer

  Skräddarsydda lösningar, idag och i framtiden

  Vi på TENA arbetar för att tillhandahålla produkter och tjänster som är anpassade för att tillgodose enskilda kunders behov. I vårt samarbete med vårdtagare, specialistsjuksköterskor och övrig vårdpersonal, strävar vi efter att utveckla nya och mer effektiva sätt att erbjuda en god individuell kontinensvård baserat på verkliga behov.

  Om TENA

  Arbeta tillsammans med TENA

  Att arbeta tillsammans med våra kunder är en förutsättning för oss. Genom att identifiera era specifika behov kan vi hjälpa er att förbättra de boendes livskvalitet och tillhandahålla lämpligast produkter och tjänster för ert boende.

  Vårt samarbete i praktiken

  Följ med till äldreboendet Ullerås utanför Mariestad och upplev hur teamkänsla och samarbete med TENA kan göra skillnad.

  Arbeta med TENA

  Om TENA

  TENA ger dig möjlighet att hjälpa andra

  Genom erfarenheter

  Med över 50 års erfarenhet arbetar vi ständigt med att utveckla och förnya vårt breda sortiment av produkter och tjänster inom kontinens- och hygienområdet. Vårt engagemang att förbättra kontinensvården för alla är det som har gjort oss världsledande på området.

  Genom förståelse

  Vi på TENA förstår att varje situation och individ är unik. Vi ser till att vi har praktisk erfarenhet från många olika vårdmiljöer och våra TENA konsulenter har själva erfarenhet från vården. Vårt samarbete med patienter, vårdpersonal och återförsäljare är grunden till vår förståelse kring hur vi kan hjälpa er att erbjuda en god individuell kontinensvård.

  Genom evidens

  Våra produkter och tjänster är resultatet av omfattande forskning och utveckling och har visat sig vara till nytta för både patienter, vårdpersonal och vårdenheter. Evidens är en av åra viktigaste hörnstenar och vi säkerställer alltid att våra innovativa produkter och tjänster uppfyller de kriterier som bäst tillgodoser era behov.

  Se alla produkter från TENA

  Om TENA