TENA Pants för ökad frihet

  TENA Pants är del av sortimentet TENA och är utformade för att främja hudhälsa och ge människor som drabbats av inkontinens chansen att förbli oberoende och rörliga, vilket bidrar till deras vardag på ett positivt sätt. Eftersom byxskyddets passform liknar vanliga underkläder ger TENA Pants användare självförtroende och sparar vårdgivare tid. De textilliknande andningsbara materialen låter luft cirkulera för hudhälsa och komfort. Och de senaste teknologierna garanterar höga absorptionsnivåer, läckagesäkerhet och Odour Control.

  TENA Pants för ökad frihet

  Håller fukt borta från huden

  TENA Pants med funktionen FeelDry Advanced™ är högabsorberande. För ytterligare skydd har Plus, Super och Maxi en unik kärnteknologi som kallas Dubbel Absorptionszon. Denna kanaliserar effektivt bort fukt från huden samtidigt som dess tunna utformning möjliggör en kroppsnära passform.

  Förbli oberoende – förbättra självförtroendet

  TENA Pants är helt andningsbara och avsedda för vårdtagare som är rörliga eller har nedsatt rörelseförmåga. De underlättar toalettbesök utan hjälp eftersom de är lika lätta att ta på och av som vanliga trosor. De senaste absorptionsteknikerna, tillsammans med mjuka läckagebarriärer, främjar användarnas värdighet genom att hjälpa dem att känna sig torrare, säkrare och bekvämare.

  TENA Pants

  Arbetar för bättre hudhälsa

  TENA arbetar nära sina hälso- och sjukvårdspartner och letar alltid efter nya sätt att hjälpa dig att förbättra vården. Vi utvecklade TENA ProSkin utifrån förståelsen att bevarad hudhälsa är en viktig del i inkontinensvård. Sortimentet TENA ProSkin innehåller absorberande produkter, inklusive byxskydd och hudvårdsprodukter – vilka alla har designats för att fungera tillsammans som en helhet för att vårda ömtålig äldre hud.

  Tre steg till hudhälsa

  TENA har utvecklat en trestegsmetod för hudhälsa för dem som lever med inkontinens. Flera år av expertis har gjort det klart för oss att dessa tre steg är de viktigaste principerna för att bevara en naturlig hudhälsa:

  Håll torrt

  Håll torrt genom att använda absorberande produkter från TENA med funktionen FeelDry Advanced™

  Rengör

  Rengör med våtservetter eller tvättkräm från TENA

  Skydda

  Skydda genom att applicera barriärkräm från TENA

  Garanti för hudsäkerhet

  Vi utvecklade TENA ProSkin för att anta utmaningen att förbättra hudhälsan hos äldre och för att kunna hjälpa vårdpersonal på ett bättre sätt. För att du ska kunna känna dig extra trygg har alla TENA produkter godkänts av Skin Health Alliance. På så sätt kan du vara säker på att de alltid är hudvänliga och lever upp till de högsta standarderna.

  Skin Health Alliance-logotypen

  Vårt TENA Pants-sortiment