Innovation för bättre vård

  Vårt engagemang och strävan till ständig utveckling och förbättring genomsyrar allt vi gör på TENA. Genom att alltid se till att vi utnyttjar det allra senaste inom teknik och material kan våra produkter förbättra livet för miljontals människor varje dag.

  Innovation baserat på verkliga behov

  Med över 50 års erfarenhet inom inkontinensområdet förstår vi vilken inverkan det kan ha på vården och behovet av en effektiv och individanpassad kontinensvård. Vi på TENA är engagerade och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra lösningar för att möta era behov. Därför investerar vi kontinuerligt i forskning och utveckling för att skapa innovationer baserade på verkliga behov. Vi förstår att varje situation är unik och därför tar vi hänsyn till allt från livskvalitet för den enskilda individen till de totala kostnaderna för inkontinensvården i vårt arbete. Genom att ta fram produkter och tjänster med hög kvalitet, baserade på verkliga behov skapar vi tillsammans förutsättningar för att bedriva en god individuell kontinensvård.

  Äldre kvinna skrattar tillsammans med en sjuksköterska

  "Det här hade ingen pratat om"

  Se Gerts historia om hur hans liv påverkades då han drabbades av inkontinens efter en prostatacanceroperation. Säkra och diskreta produkter är en viktig del i att alla de som lider av urinläckage att kunna fortsätta leva sina liv som vanligt. Minst lika viktigt är dock att bryta det tabu som finns kring inkontinens idag samt att nå en högre kunskapsnivå i vården. Tillsammans med Gert vill vi öka medvetenheten om hur inkontinens påverkar den enskilde och anhöriga. Vi hoppas att fler börjar prata om ämnet efter att ha sett filmen. Inte minst i vården! Ladda ner broschyren "Våga Fråga".

  Något som Gert har blivit varse är att man som vårdtagare får tillgång till olika produkter och stöd beroende på var i landet man bor. Tillsammans med Swedish Medtech har vi på TENA tagit fram en skrivelse som syftar till att öka patient- och intresseföreningars inflytande i upphandlingsprocessen. Detta för att alla får hjälpmedel på lika villkor oavsett var i landet man bor! 

  Bild från film på leende vårdtagare

  Framtidens kontinensvård

  TENA Identifi

  TENA Identifi samlar automatiskt in information om en individs urinläckage under 72 timmar och ger värdefull kunskap för god individuell kontinensvård. TENA Identifi är en innovation inom inkontinensvård som är revolutionerande både för den enskilde och för vårdpersonal. 

  • Förbättrad livskvalitet för den boende
  • Förbättrade toalettrutiner
  • Mindre tid som läggs på manuella utvärderingar
  • Optimerat produktval

  TENA Identifi

  TENA Tvätthandske

  TENA Tvätthandske erbjuder bekväm och effektiv tvätt av hela kroppen utan tvål och vatten. TENA Tvätthandske är särskilt lämpad för helkroppsrengöring av sängbundna vårdtagare och individer som är rädda för vatten. TENA Tvätthandske möjliggör en bättre arbetsställning för vårdpersonalen och minskar tiden för en helkroppstvätt med upp till 38 %. [2, 3]

  Läs mer om produkten

  TENA Tvätthandske

  Referenser:

  [2]Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).

  [3]LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.