TENA Slip och Comfort för bättre inkontinensvård

  Vi utvecklade TENA ProSkin utifrån förståelsen att bevarad hudhälsa är en viktig del i att behålla värdigheten hos människor med inkontinens och få dem att känna sig bekväma. Att fokusera på hudvård vid inkontinens ger också vårdgivare stöd i sitt arbete och kan öka effektiviteten genom att reducera den tid som läggs på hudrelaterade problem. Både TENA Slip och Comfort har uppdaterats för att ge bättre funktion. Ett förbättrat absorberande lager håller fukt borta från huden samtidigt som det helt andningsbara materialet innebär att produkten ger ett bättre stöd för hudens naturliga balans.

  TENA Slip och Comfort

  Minskar exponeringen mot fukt

  Både TENA Slip och Comfort har FeelDry Advanced™, som snabbt transporterar bort vätska från ytan och håller huden torr. Det ger förbättrad torrhet och minskar sannolikheten för återvätning. Eftersom huden hålls torrare är det lättare att bevara hudens naturliga balans och bidra till ökad bekvämlighet för användarna.

  Äldre dam och manlig sköterska tittar på en ros

  Låter fukt dunsta

  TENA Slip och Comfort minskar inte bara exponeringen mot fukt utan erbjuder andningsbarhet med funktionen ConfioAir™ som utformats för att stoppa uppbyggnaden av fukt mellan huden och produkten. Vår forskning visar att förbättrad andningsbarhet leder till ökat välbefinnande hos personer med inkontinens eftersom det hjälper till att hålla huden frisk. Baksidan har textilkänsla och sidorna är mjuka vid beröring för extra bekvämlighet, speciellt för äldre hud.

  Förbättrad hudhälsa med TENA Slip

  Funktionerna FeelDry Advanced™ och ConfioAir™ i TENA Slip skapar en tunnare produkt med förbättrad torrhet och andningsbarhet, vilket bidrar till bättre hudhälsa för äldre hud. TENA Slip garanterar en kroppsnära passform vilket innebär större läckagesäkerhet och ökad trygghet för användaren. Breda kardborretejper är enkla att fästa och justera så att de kan anpassas efter individuella behov.

  Ökat välbefinnande med TENA Comfort

  Vår absorberande produkt TENA Comfort som används med fixeringsbyxor är nu del av TENA-sortimentet för bättre hudhälsa. Den textilliknande baksidan gör den mjukare för användaren och FeelDry Advanced™ med det nya distributionslagret transporterar bort vätska från ytan och håller huden torr. TENA Comfort erbjuder effektivare fuktreducering och ConfioAir™ andningsbarhet, vilket gör den bekvämare för användaren. 

  Tre steg till hudhälsa

  TENA har utvecklat en trestegsmetod för hudhälsa för dem som lever med inkontinens. Flera år av expertis har gjort det klart för oss att dessa tre steg är de viktigaste principerna för att bevara en naturlig hudhälsa:

  Håll torrt

  Håll den torr genom att använda absorberande produkter från TENA med funktionen FeelDry Advanced™

  Rengör

  Rengör med våtservetter och tvättkräm från TENA

  Skydda

  Skydda genom att applicera Barriärkräm från TENA

  Sammanför hudhälsa och inkontinensvård

  Vi utvecklade TENA för att anta utmaningen att förbättra hudhälsan hos äldre och för att kunna hjälpa vårdpersonal på ett bättre sätt. För att du ska kunna känna dig extra trygg har alla TENA produkter godkänts av Skin Health Alliance. På så sätt kan du vara säker på att de alltid är hudvänliga och lever upp till de högsta standarderna.

  Skin Health Alliance (SHA) logotyp

  Våra TENA Slip och Comfort sortiment

  Referenser:

  1Source: SCA data on file. Based on a number of references such as: Gray M et al. Incontinence-associated dermatitis: a comprehensive review and update. J Wound Ostomy Continence Nurs, 2012; 39(1): 61-74. Gray M. Incontinence related skin damage: essential knowledge. Ostomy/Wound Management, 2007; 53(12): 28-32. Bliss DZ et al. Incontinence-associated skin damage in nursing home residents: a secondary analysis of a prospective, multicenter study. Ostomy Wound Manage, 2006; 52(12): 46-55.