TENA ProSkin sammanför inkontinensvård och hudhälsa

  TENA ProSkin sammanför inkontinensvård och hudhälsa

  TENA som har mer än 50 års erfarenhet av omvårdnad av äldre och de som lever med inkontinens är fast beslutna att hitta sätt att förbättra vårdkvaliteten. Vi vet att bevarad hudhälsa är en viktig del av att hantera inkontinens. TENA ProSkin, som är resultatet av vår omfattande forskning och våra innovativa testmetoder, är ett sortiment av produkter för inkontinensvård som har utformats för ömtålig äldre hud. TENA ProSkin har godkänts av Skin Health Alliance i samarbete med experter på hudhälsa vid University of Southampton och University College London.

  TENA Slip PLUS ProSkin

  Vad är TENA ProSkin?

  Sortimentet TENA ProSkin inkluderar både absorberande produkter och hudvårdsprodukter som har utformats för bevarad hudhälsa vid vård av personer med inkontinens. Rengöringsprodukterna säkerställer att äldre hud rengörs skonsamt, medan barriärkrämen ger huden ett extra skyddande lager. Samtidigt reducerar de absorberande produkternas utformning fukt och hjälper till att bevara hudens naturliga mikroklimat. För att säkerställa att våra produkter lever upp till det vi lovar har vi utvecklat TENA hudfukttest. Denna unika testmetod mäter samspelet mellan produkten och huden och har stöd från University of Southampton.

  Utvecklat av våra experter för att möta dina behov

  Vi har ägnat mycket tid åt att arbeta med vårdpersonal i syfte att förbättra våra produkters funktion för bevarad hudhälsa. Ytterst anser vi att detta hjälper oss att erbjuda bättre vård till äldre personer. Vår forskning visar att fyra huvudsakliga problem påverkar hudhälsan hos de med inkontinens: den tid som huden har kontakt med inkontinensprodukter, upprepad användning, fuktnivåer och hudens känslighet. Ömtålig åldrande hud behöver särskild omsorg och TENA ProSkin sortimentet har utvecklats av vårt forsknings- och utvecklingsteam på 300 personer för att kunna ta hand om dessa specifika behov.

  Fokus på individuellt välbefinnande

  När du använder TENA ProSkin hanterar du inte bara inkontinens, du hjälper aktivt huden att hålla sig frisk. Och detta gör livet för de som lever med inkontinens mer bekvämt och värdigt. Det kan också ge vårdgivare mer tid för annan omvårdnad.

  Fokus på individuellt välbefinnande

  Tre steg till hudhälsa

  TENA har utvecklat en trestegsmetod för hudhälsa för dem som lever med inkontinens. Flera år av expertis har gjort det klart för oss att dessa tre steg är de viktigaste principerna för att bevara en naturlig hudhälsa:

  Håll torrt

  Håll torrt genom att använda absorberande produkter från TENA ProSkin med funktionen FeelDry Advanced™

  Rengör

  Rengör med våtservetter eller tvättkräm från TENA ProSkin

  Skydda

  Skydda genom att applicera barriärkräm från TENA ProSkin

  TENA ProSkin kombinerar dessa tre element i ett gemensamt produktsortiment för inkontinensvård som har utformats särskilt för äldre, ömtålig hud.

  Nästa skyddsnivå

  Våra absorberande produkter från TENA ProSkin ger trippelt skydd för läckagesäkerhet och en torr och mjuk känsla. FeelDry Advanced™ absorberar snabbt vätskan från hudens yta och håller den torr. Våra rengörande och skyddande produkter som hjälper till att förebygga irritation är absorberande och verkar tillsammans för att främja hudhälsa.

  Din garanti för hudsäkerhet

  Vi utvecklade TENA ProSkin för att anta utmaningen att förbättra hudhälsan hos äldre och för att kunna hjälpa vårdpersonal på ett bättre sätt. För att du ska kunna känna dig extra trygg har alla TENA ProSkin produkter godkänts av Skin Health Alliance. På så sätt kan du vara säker på att de alltid är hudvänliga och lever upp till de högsta standarderna.

  Skin Health Alliance

  Utforska TENA produkter för hudhälsa

  Utforska TENA produkter för hudhälsa

  Vårt sortiment

  Referenser:

  1Data on file Preference test report TENA ProSkin Slip. August 2018, Poland/UK/Germany n=360