Att förstå gör hela skillnaden

Förståelse är ett kraftfullt verktyg. När du känner till och förstår alla fakta om inkontinens hos barn kan det hjälpa dig att tala öppet med ditt barn för att motverka myter och hjälpa till att minska den oro och genans som barnet och du kan känna.
 
Det är anledningen till att det är lika viktigt för TENA att skapa inkontinensprodukter som håller ditt barn torrt och tryggt som det är att dela ut tips och rådgivning från andra föräldrar, lärare och vårdpersonal. På så sätt kan du få de kunskaper och den förståelse som du behöver för att kunna ge ditt barn bästa möjliga stöd och vård. Säkerställ att de kan uppleva en lycklig och hälsosam barndom. 

Vi hittar ständigt nya lösningar

Läckage är ett av de huvudsakliga bekymren med avseende på dagvätning och sängvätning, både för föräldrarna och barnen – i synnerhet när de blir lite äldre. De vill vara som alla andra och inte sticka ut i mängden med något som sätter deras inkontinens i fokus. För TENA handlar därför innovation lika mycket om att ta fram tekniker för snabb absorption som att hitta nya lösningar med förståelse för kunderna. Det handlar om att skapa produkter som hjälper din son eller dotter att känna sig säker, bekväm och redo att ta sig an dagen, eller att få en god natts sömn.
 
Läs mer om vad du ska kräva av inkontinensprodukter och hur man väljer rätt produkter för god omvårdnad.