Vilka vi är

TENA har, med över 60 års erfarenhet, växt till att bli ett världsledande varumärke inom inkontinensvård.

TENA erbjuder produkter och lösningar för individer och vårdgivare i över 90 länder och ligger i framkant med att utveckla erbjudanden som tillgodoser behoven hos miljontals människor runt om i världen.
 
Det handlar om människor
Förutom att vara överraskande vanligt, kan människor drabbas av i deras livs bästa år, oavsett ålder eller hälsa. Och inkontinens påverkar olika människor på olika sätt. Tillståndet kanske inte är särskilt allvarligt i sig, men det sociala tabut man upplever kring inkontinens kan skada en persons självförtroende. Vi vet också att inkontinens kan få de drabbade att känna sig oroliga och isolerade, och att vårdare ofta vill hjälpa anhöriga att behålla sin värdighet, medan personalen måste balansera budgetproblem med en önskan att erbjuda den högsta vårdstandarden.
 
Ett företag som tillhör Essity
TENA är ett varumärke som tillhör Essity, som är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products och Medical Solutions), Consumer Tissue och Professional Hygiene. Vår vision är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa. Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum. www.essity.com