Fötter som går på stranden i solen

Vi kan inte bli perfekta. Men vi kan bli bättre.

Vi väljer att bry oss eftersom även små steg kan göra skillnad. Vi strävar efter förändring varje dag eftersom vi vet att alla steg vi tar tillsammans gör skillnad. Vägen är fortfarande lång, men det ger oss motivation att jobba ännu hårdare. Vi är stolta över de framsteg vi hittills har lyckats med, längst våra produkters hela livscykel. Men vi är inte klara än. Vi är inte ens nära.

Varje steg räknas

Här på TENA letar vi alltid efter nya sätt att bry sig – om människor och om planeten. Målet med TENA Protects är att göra bättre val, ta ansvar för det vi lämnar bakom oss och inse att allt vi gör idag kan bidra till en friskare planet i morgon.

TENA produktförpackningar

Koldioxidavtryck: vad det är och de framsteg TENA gjort

Utforska framstegen som TENA har gjort sedan 2008 när det kommer till att minska koldioxidavtrycket från våra produkter. Se hur några av våra nyckelprodukter har utvecklats och titta närmare på hur koldioxidavtryck fungerar och varför det spelar roll.

En illustration av de fem stegen i produktens livscykel: råmaterial, tillverkning, transport, användning och avfallshantering

Förbättringar från början till slut

Livscykelanalysen (LCA) är en globalt vedertagen metod för att mäta produkternas miljöpåverkan genom hela livscykeln. Upptäck vad som krävs för att skapa dina produkter och hur vi kan förbättra koldioxidavtrycket i varje steg tack vare livscykelanalys.