Råd på vägen

Fortsätt att säga ja till alla goda saker i livet

Som att resa, åka till stranden eller dyka ner i sängen för en god natts sömn efter en hektisk dag. Att njuta av livet är en mänsklig rättighet och bör aldrig hindra dig från att göra det du vill. Produkterna från TENA Lady utvecklas med hjälp av våra kunders erfarenhet och insikter. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av produkter i diverse former och storlekar med olika uppsugningsnivåer för att passa alla enskilda behov. 
 
Sortimentet innehåller inkontinensskydd som täcker allt från de enklaste till de allra tuffaste situationerna, till och med de som kanske är lite svårare att hantera än andra. Vi vill att du ska tacka ja till den där weekend-resan, strandpartyt eller semesterresan i bil. Låt inte urinläckage bli ett hinder i livet.
 
Använd följande tips för att hantera och urinläckage när du reser eller för att helt enkelt få en god natts sömn:
 
  • Kontrollera hur stor mängd vätska du dricker innan du går och lägger dig eller går ombord på ett flygplan. Kom dock ihåg att om du dricker för lite vätska så kan det skapa irritation i blåsan och orsaka trängningskänslor. 
  • Planera dina reseuppehåll innan du ger dig ut på vägarna. Använd Google Maps för att märka ut restauranger, rastplatser eller köpcentrum där du kan använda toaletten. På så vis behöver du inte stressa upp dig medan du kör.  
  • Lägg till några knipövningar i din morgonrutin. Ett par minuters per dag kan minska risken för läckage.
  • Hämta en app som visar var närmaste toalett finns. Det finns många alternativ att välja bland på App Store eller Google Play.