Andrea om att leva med urinläckage

”Jag var rädd att någon skulle märka det”

Andreas berättelse

”Som säljare i en klädbutik är jag i farten hela dagen och jag betjänar ständigt kunder. För många år sedan började jag uppleva vid fysisk ansträngning. Om jag till exempel lyfte något tungt föremål på lagret så kunde det hamna ett par droppar urin i trosorna. Jag var rädd att mina kollegor, eller till och med en kund, skulle märka något.
 
Efter viss tvekan berättade jag om problemet för min bästa kompis, Gabriella. Hon rekommenderade en specialbinda för urinläckage. Det var en lysande lösning, och jag levde helt normalt under många år. Men slutligen blev problemen värre och bindorna gav mig inte längre tillräckligt bra skydd.
 
När jag fick höra talas om de nya absorberade engångstrosorna från TENA var jag väldigt skeptisk. Ett trosskydd eller en binda i mina trosor var inte en så stor grej men att gå över från bekväma trosor till ett byxskydd? Det var helt otänkbart för mig. Men min nyfikenhet vann till slut och jag beställde ett gratisprov. Jag ville åtminstone prova dem. 
 
När paketet kom fram så förväntade jag mig att få se tjocka, omoderna underkläder som skulle synas tydligt under mina kläder. Men det var faktiskt tvärtom: De absorberande engångstrosorna från TENA sitter tajt och bekvämt mot kroppen och har en snygg design. Ingen kan se att jag bär en produkt för urinläckage under mina jeans och de absorberande engångstrosorna har en mycket bättre uppsugningsförmåga än vanliga bindor. Denna känsla av trygghet är precis vad jag letade efter. Nu bär jag TENA Pants varje dag och jag tänker inte ens på det längre.”