Trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt.

Hjälper dig att hålla dig torr, säker och trygg varje dag.

Inkontinens är en vanliga åkomma över hela världen. Om du är en av de många personer som upplever urinläckage ska du veta att det inte behöver vara ett hinder för att du ska kunna leva det liv du vill. 
 
Alla produkter i TENA Lady-serien har utvecklats för att du ska kunna känna dig trygg och säker varje dag, i alla situationer. Produkterna från TENA Lady ger dig trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Det hjälper dig att hålla dig torr, säker och trygg varje dag.
 
Så här fungerar det: 
Illustrerad ikon med fyra pilar som pekar på en droppe
Håller dig torr
Produkterna från TENA Lady är noggrant utformade för att hålla dig torr. Ytans insläppszon leder bort fukten snabbt och effektivt och låser sedan in den djupt inne i kärnan.
Illustrerad ikon med pilar som pekar ut från en mittpunkt
Förhindrar oönskad lukt
Alla produkter från TENA Lady har unika microfresh-pärlor som kapslar in urinen och minskar tillväxten av ammoniakproducerande bakterier, vilka orsakar uppkomst av  lukt.
Illustrerad ikon med ett par trosor
Säker design
Produkterna från TENA Lady har utformats med kvinnans kropp i åtanke, för en säker och bekväm passform. Vårt breda sortiment tillhandahåller skydd för alla behov, med allt från de tunnaste trosskydden till absorberande engångsunderkläder, vilket gör att kvinnor kan känna sig säkra.