Utformade för en god natts sömn: inkontinensskydd du kan lita på

En god natts sömn är oerhört viktigt för din hälsa – precis lika viktigt som bra kost och träning. Bindorna TENA Discreet Normal Night har utformats speciellt för att ge skydd under natten så att du kan sova gott, mer ostört och vakna upp utvilad.

Det finns en anledning till att regelbunden oavbruten sömn är något heligt för de flesta av oss: den återställer muskelvävnad, syntetiserar hormoner och konsoliderar minnen. Sömn ökar också koncentrationsförmågan, stärker vårt immunsystem och minskar risken för hjärtsjukdomar.  
 
På TENA vet vi att kvinnor vill ha den pålitlighet och komfort de känner igen när det handlar om inkontinensskydd. Vi vet också att deras behov av skydd är annorlunda på natten. Detta beror på att om du sover på sidan eller på ryggen så kommer mycket av den urin som läcker ut att möta den bakre delen av bindan istället för den främre. Utan rätt skydd kan detta resultera i att huden får för mycket fukt och andra oönskade hudproblem. Men det första som blir lidande kan vara din sömn. 
 
Så hur håller bindorna TENA Discreet Normal Night dig torrare och hjälper dig att sova bättre? Till att börja med är de 25 % längre* och 15 % bredare baktill* för att skydda bättre när du ligger ned. De har också elastiska barriärer i sidan för ökad säkerhet och för att ge den lugnade känslan av att den ”sitter på plats”. Slutligen är de totalt sett 45 % mer absorberande*, så att du kan fortsätta sova, bli mindre störd under natten och vakna upp utvilad. 
 
Så många som en av tre kvinnor upplever någon form av , medan en av fyra är tvungna att gå på upp och kissa flera gånger varje natt. Det visar sig också att 78 % av alla kvinnor med urinläckage inte använder produkter som är avsedda för det. På TENA tycker vi att det är synd att så många människor lider av störd sömn som kanske kan undvikas. 
 
Bindorna TENA Discreet Normal Night har visat sig ge utmärkt resultat på natten. Och självklart är bindorna TENA Discreet Normal Night, precis som resten av Lady-serien, parfymfria och , har Triple ProtectionTM mot läckage och fukt, samt Fresh Odour Control med avancerade micro-fresh-pärlor som kapslar in vätska och eliminerar lukt. 
 
Upplever du störd sömn på grund av problem med blåsan? Läs mer om TENA Discreet Normal Night och var du kan köpa dem eller beställa ett gratisprov. 
 
*Jämfört med TENA Discreet Normal  

TENA Discreet Normal Night

Utformade för användning på natten. Håller dig torr. Skyddar som TENA.

Ett paket med TENA Discreet Normal Night inkontinensskydd mot en blå bakgrund