TENA MEN INKONTINENSPRODUKTER ELLER GÖR-DET-SJÄLV-LÖSNINGAR?

. . Måste plötsligt kissa. . Faktum är att 1 av 4 män över 40 år upplever urinläckage. Många av dem känner att de förlorar förmågan att vara spontana och att deras sexliv, maskulinitet och till och med sovvanor påverkas. Så hur kommer det sig att bara 5% av dem använder en anpassad produkt och att majoriteten försöker att hantera det utan hjälp?

Att ”lida i tystnad” vid är väldigt vanligt men det innebär mycket mer än så. Många män utvecklar sina egna hemmagjorda lösningar för urininkontinens. Buntar av toapapper eller servetter. Tussar av hushållspapper. En del har till och med på sig extra tjocka kalsonger. Dessa lösningar kanske fungerar ett tag men tyvärr inte speciellt länge. Inom kort blir de hemmagjorda lösningarna problematiska. De sitter inte på plats. De absorberar inte effektivt. Det förhindrar inte lukt. De är klumpiga och inte särskilt diskreta. Och mitt i ett viktigt möte, mellan två rätter på restaurangen eller vid öppningsslaget på golfbanan blir du påmind om att din improviserade lösning inte håller. 
 
Så vad kan du göra? Antingen kan du fortsätta med dina hemmagjorda lösningar, eller så kan du använda TENA Men produkter. Dessa är speciellt utformade för att hjälpa dig att hantera och behålla kontrollen över urinläckage. Självklart klarar ett skydd som utformats för att hantera av det som din hemmagjorda lösning inte fixar. 
 
  1. Säker passform – TENA Men produkter är utformade för att sitta på plats i dina kalsonger. Du slipper förskjutningar och komiska justeringsförsök. Och framförallt slipper du pinsamma stunder på offentliga platser!

  2. Superabsorberande – när din hemmagjorda toapapperslösning som såg så lovande ut imorse börjar läcka på sidan redan vid klockan tio och du försöker att göra ditt bästa för att ignorera det, tänk på detta - en ändamålsenlig produkt sitter bekvämt och kapslar in fukt och urinläckage för att hålla dig torr och trygg längre.

  3. Kapslar in lukt – en annan fördel med våra produkters superabsorberande kapacitet är deras förmåga att reducera lukt. Du slipper oroa dig för obehagliga lukter i känsliga sociala eller professionella sammanhang.

  4. Tunn och diskret – många gör sina hemmagjorda inkontinenslösningar så tjocka som möjligt. Men ändamålstillverkade produkter är tunna och diskreta samtidigt som de absorberar vätska mer effektivt än någon typ av toalettpapper eller servett. Den tunna designen gör dem även mer bekväma att bära. Du kanske till och med glömmer bort att det är där. En bunt med toalettpapper i kalsongerna känns däremot hela tiden.
 
Välj TENA Men och säg adjö till hemmagjorda lösningar. Bli en av de miljontals män runt om i världen som har tagit kontroll och lever mer meningsfulla liv – obesvärade av urininkontinens. 

Produkter från TENA Men

Visa våra produkter för urinläckage

Från droppar till större läckage– se vårt breda utbud av inkontinensskydd och byxskydd för män med urinläckage.

Sortiment av inkontinensskydd och byxskydd för män