Låt inte urinläckage stoppa dig!

Idag uppger nästan var tionde person som lider av att det är ett hinder för träning enligt en undersökning som vi har gjort tillsammans med Yougov. 
 
För att uppmärksamma fler på att urinläckage inte är behöver stoppa någon från att leva ett aktivt liv och göra precis allting som man brukar, vare sig det är att genomföra ett krävande lopp, åka på semester eller bara gå ut och träffa vänner så har vi startat ett samarbete med organisationen En Svensk Klassiker.
 
En Svensk Klassiker har funnits sedan 1971 och är en idrottsutmaning utöver det vanliga där du inom en 12 månaders period skall skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Deras mission är att göra Sverige och svenskarna friskare och grundtanken är att motivera till motion och träning året om.
 
Under året kommer vi att dela med oss av träningstips både för starka löparben och en bäckenbotten med full kontroll. Att ha rätt utrustning är en självklarhet inför ett krävande lopp, och glöm då inte även rätt skydd!  
 
Många som lider av urinläckage inte vet att det finns produkter speciellt utvecklade för män och att få vågar söka hjälp för sina problem. Det hoppas vi kunna vara med och förändra genom detta samarbetet. I princip alla sporter går alldeles utmärkt att träna med rätt anpassade skydd, såväl löpning som styrketräning och skidåkning. 
 
Hoppas att du vill vara med och utmana dig själv! 

Fysiska fördelar med träning

  • Ökad kontroll över urinblåsan
  • Starkare kropp och sinne
  • Minskade stressnivåer
  • Bättre sexliv