Denna plats använder cookies. · Vad är cookies? Jag samtycker

TENA Lady

Var tredje kvinna får vid någon tidpunkt i livet besvär med urinläckage. TENA Lady trosskydd och bindor är bekväma och diskreta skydd som ger trippelt skydd från läckage, lukt och fukt.

TENA Lady

TENA Men

1 av 4 män över 40 år upplever urinläckage i varierande grad och 1 av 8 får vid någon tidpunkt i livet besvär med inkontinens. TENA Men är diskreta skydd speciellt utformade för män

TENA Men

TENA Hudvård

TENA Hudvård är en serie dermatologiskt testade produkter, särskilt framtagen för äldre känslig hud. De hjälper dig ta hand om dina vårdtagares hudhälsa utifrån deras individuella behov.

TENA Hudvård

TENA Lady Pants

TENA Lady Pants är en absorberande engångstrosa med feminint mönster och bomullskänsla som ser ut och används som vanliga underkläder. Innehåller superabsorbenter ger hög läckagesäkerhet och Fresh Odour Control reducerar utveckling av lukt.

TENA Service for pharmacies

Peters berättelse

Urinläckage är vanligt men trots det är ämnet fortfarande väldigt tabubelagt och kunskapen låg om att det finns hjälp att få. Med bra skydd kan man fortsätta leva ett aktivt liv. Ta del av Peters berättelse i 90 sekunders film.

TENA_TPW_Peters_story.jpg

TENA för Apotek

Se mer om vad TENA erbjuder dig som arbetar på Apotek i denna korta film. 

2000x1000_half_training-benefit_team.jpg

Innovationsnyheter från TENA

TENA Lady Pants Discreet

TENA Lady Pants Discreet är framtagen speciellt för kvinnans anatomi, med en femin design och kroppsnära passform som gör den diskret och bekväm. Skyddet absorberar urin snabbt, sprider och kapslar in den i kärnan så att ytan närmast huden känns torr. TENA Lady Pants innehåller Fresh Odour Control som reducerar uppkomst av lukt. 

Gå till produkten. 

TENA Lady Pants Discreet