Denna plats använder cookies. · Vad är cookies? Jag samtycker

TENA är en del av SCA, ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag.

Koncernen utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsprodukter. Produkterna säljs i ca 100 länder under många starka varumärken, inklusive de ledande globala varumärkena TENA och Tork och regionala märken som Lotus, Libresse, Tempo och Libero. SCA är Europas största privata skogsägare och fäster stor vikt vid hållbart skogsbruk. I slutet av 2013 hade koncernen ca 34 000 anställda. Försäljningen under 2013 uppgick till 89 miljarder SEK (10,3 miljarder EUR). SCA grundades 1929 och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Banbrytande innovationer

Med en allt äldre befolkning och det faktum att många lider av inkontinens i tysthet [1] finns det ett verkligt behov av individanpassad och effektiv kontinensvård. För oss på SCA och TENA är det viktigt att hela tiden utveckla och ta fram innovativa produkter och tjänster som är baserade på verkliga behov och som gör skillnad, både för individen och för dig som jobbar inom vård och omsorg. Vi var exempelvis det första företaget som utvecklade inkontinensskydd som var formade efter kroppen.

Läs mer om våra senaste innovationer

Skräddarsydda lösningar, idag och i framtiden

Vi på TENA arbetar för att tillhandahålla produkter och tjänster som är anpassade för att tillgodose enskilda kunders behov. I vårt samarbete med vårdtagare, specialistsjuksköterskor och övrig vårdpersonal, strävar vi efter att utveckla nya och mer effektiva sätt att erbjuda en god individuell kontinensvård baserat på verkliga behov.

Om TENA

Arbeta tillsammans med TENA

Att arbeta tillsammans med våra kunder är en förutsättning för oss. Genom att identifiera era specifika behov kan vi hjälpa er att förbättra de boendes livskvalitet och tillhandahålla lämpligast produkter och tjänster för ert boende.

Vårt samarbete i praktiken

Följ med till äldreboendet Ullerås utanför Mariestad och upplev hur teamkänsla och samarbete med TENA kan göra skillnad.

Arbeta med TENA

Om TENA

TENA ger dig möjlighet att hjälpa andra

Genom erfarenheter

Med över 50 års erfarenhet arbetar vi ständigt med att utveckla och förnya vårt breda sortiment av produkter och tjänster inom kontinens- och hygienområdet. Vårt engagemang att förbättra kontinensvården för alla är det som har gjort oss världsledande på området.

Genom förståelse

Vi på TENA förstår att varje situation och individ är unik. Vi ser till att vi har praktisk erfarenhet från många olika vårdmiljöer och våra TENA konsulenter har själva erfarenhet från vården. Vårt samarbete med patienter, vårdpersonal och återförsäljare är grunden till vår förståelse kring hur vi kan hjälpa er att erbjuda en god individuell kontinensvård.

Genom evidens

Våra produkter och tjänster är resultatet av omfattande forskning och utveckling och har visat sig vara till nytta för både patienter, vårdpersonal och vårdenheter. Evidens är en av åra viktigaste hörnstenar och vi säkerställer alltid att våra innovativa produkter och tjänster uppfyller de kriterier som bäst tillgodoser era behov.

Läs mer om TENA Helhetslösningar

Se alla produkter från TENA

Om TENA