Vårdpersonal

TENA för apotek

Vi använder vår expertis för att erbjuda olika typer av stöd i butiken och online, i syfte att tillgodose dina kunders och din verksamhets behov.

Känn dina kunder

Med en åldrande befolkning och det faktum att många lider i tysthet, [1] finns det ett verkligt behov av individanpassad kontinensvård. Vi på TENA förstår att det kan vara svårt att prata om inkontinens. Det kan hända att många av era kunder känner sig alltför generade för att berätta om sina erfarenheter och i stället försöker hitta sätt att klara sig på egen hand. [1-3] 

Men med stöd från mer än 50 års erfarenhet menar vi att ingen ska behöva lida i det tysta och därför arbetar vi för att bryta tabu och öka kännedomen om god kontinensvård.

Detta diagram visar den växande utbredningen av inkontinens i takt med att män och kvinnor åldras.

TENA för apotek

Våra utbildningsmoduler erbjuder praktiska råd om hur man identifierar drabbade personer. De innehåller information om att prevalensen av urinläckage ökar med åldern, såväl som dess orsaker, inklusive övervikt, ökad stress, graviditet, klimakteriet och andra bakomliggande sjukdomstillstånd. [1]

Vi investerar i global forskning för att ständigt förnya och utveckla våra produkter och tjänster. Därför kan du känna dig säker på att vårt kompletta sortiment tillgodoser alla kunders behov.

Vi har dragit nytta av vår expertis för att utveckla heltäckande utbildning och säljstödsverktyg för butiker som hjälper dig att kommunicera med kunder och ge dem bra rekommendationer. 

Innovationsnyheter från TENA

TENA Lady Pants Discreet

TENA Lady Pants Discreet är framtagen speciellt för kvinnans anatomi, med en femin design och kroppsnära passform som gör den diskret och bekväm. Skyddet absorberar urin snabbt, sprider och kapslar in den i kärnan så att ytan närmast huden känns torr. TENA Lady Pants innehåller Fresh Odour Control som reducerar uppkomst av lukt. 

Gå till produkten. 

TENA Lady Pants Discreet

TENA Lady Night range with sleep easy design

The TENA Lady Night range provides the additional support that individuals require at night-time. With Triple Protection from leaks, odour and moisture, plus a new feminine design, women can stay dry, secure and confident all night long. 

Read more about the products

TENA Lady Night range

TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™

Vi på TENA förstår utmaningen med att bibehålla en god hudhälsa. Nya TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™ är andningsbara produkter som är bekväma och skonsamma mot huden och med hög läckagesäkerhet. 88 % av vårdpersonalen upplevde fördelar för huden när man använde TENA Slip med ConfioAir™. [4]

Läs mer om produkten

TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™

TENA Pants

TENA Pants är utformade för medelstora till stora urinläckage. De tas på och används som vanliga underkläder och är både bekväma och läckagesäkra. FeelDry™ teknologi absorberar snabbt stora mängder urin ner i kärnan och bort från huden, vilket minskar risken betydligt för hudutslag och infektioner.

Läs mer om produkten

TENA Pants

TENA Lady med InstaDRY Zon

TENA Lady serien med InstaDRY Zon absorberar mycket snabbt även större plötsliga urinläckage samtidigt som de är diskreta. Med InstaDRY Zon kan vi erbjuda skydd med hög absorptionsförmåga och läckagesäkerhet samtidigt som det är diskret. Det är med andra ord ett diskret, säkert och bekvämt alternativ som gör det möjligt för användaren att känna sig säker, torr och trygg. 

Läs mer om produkten

TENA Lady InstaDry

Referenser:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo m.fl. 2013. 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, USA, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, 2010.
4Produkttester av TENA Slip med ConfioAir™ med 242 vårdpersonal i tre länder, 2013.
5Irwin DE, Kopp ZS, Agatep B, Milsom I, Abrams P. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction. BJU Int. 2011. 108:1132-8.