Denna plats använder cookies. · Vad är cookies? Jag samtycker

Hållbarhet

Vård och respekt ligger till grund för allt som vi företar oss. Det är därför som vi medvetet anstränger oss för att minska vår miljöpåverkan, genom att mäta allt från anskaffande av produkter till avfallshantering.

Bättre vård för dig och miljön

TENA Helhetslösningar innebär att vi tar ett helhetsgrepp om kontinensvården för att höja livskvaliteten för den enskilde samtidigt som vi sänker totalkostnaden och minskar miljöpåverkan.

Bättre vård för dig och miljön

Förbättrad vård har en positiv effekt på miljön

Vårt breda produktsortiment möjliggör individuell utprovning.  Genom att välja rätt produkt utifrån varje individs behov undviks läckage utanför skyddet och onödiga byten. Detta minskar avfall och tvätt och leder i slutändan till mindre miljöpåverkan och lägre totalkostnader för kontinensvården.

Upptäck TENA Helhetslösningar för särskilt boende

Beprövat engagemang

Essity satsar på utveckling av hållbara metoder, och därför är vi angelägna om att vara transparenta i vår information om vår miljöpåverkan. Vårt åtagande avseende hållbarhet är välkänt världen över och vi är stolta över vårt stora antal utmärkelser för vårt arbete med att stödja en bättre miljö.

Läs mer om våra miljöåtaganden

TENA Eco Actions

Eco Actions är en del av vårt åtagande avseende miljön och består av ett antal olika åtgärder och processer som vi använder för att utveckla mer hållbara produkter och tjänster.

Läs mer om ECO Actions