Vårdpersonal

TENA Identifi™ och Appva i samarbete

Nu blir inkontinensutredningar ännu enklare!

Efterfrågat samarbete med Appva

På efterfrågan från flera kunder har vi tillsammans utvecklat ett gränssnitt där Appvas stödsystem MCSS och sensorverktyget TENA Identifi™  pratar med varandra.

Händelser kopplade till inkontinensvården registreras på ett säkert sätt i MCSS och överförs automatiskt till webbverktyget TENA Identifi™. Ur webbverktyget kan en rapport genereras med information om individens läckagemönster och toalettbesök. Med denna information som del i en fullständig inkontinensutredning kan vårdpersonal ordinera en individanpassad inkontinensvård med toalettbesök på rätt tider vilket ofta leder till tunnare skydd och färre läckage.

Utvecklingen av det gemensamma gränssnittet sker i nära samarbete med kunder som idag använder både Appva och TENA Identifi™ och under hösten kommer en första test av verktyget göras i deras verksamheter.

Hör Appvas VD Ulrika Kjellberg berätta mer om verktyget och samarbetet med TENA i en video HÄR eller besök Appvas hemsida.

Vill du ha mer information om TENA identifi hittar du det HÄR alternativt genom att kontakta din lokala TENA konsulent HÄR.

"Genom att använda kundens valda och befintliga system som är kända och accepterade, skapas omedelbar nytta för verksamheten och omvårdnadspersonalen. Då alla händelser kopplade till inkontinensvården syns och hanteras i samma flöde som HSL-, SoL- och kalenderhändelser skapas en sammanhängande planering kring vårdtagaren. Detta innebär också enklare hantering och mindre risk för felaktigheter vid registrering av händelser i dagbok eftersom allt sker digitalt."
säger Ulrika Lagnefors, svensk produktchef för TENA identifi™.

Bild på TENA och Appvas gemensamma monter från mässan vitalis

Bild från vår gemensamma monter på Vitalismässan i slutet av april. Tack till alla er som kom förbi och var nyfikna på TENA identifi™ och Appva!