Innovation för bättre inkontinensvård

Innovation för bättre inkontinensvård

TENA arbetar ständigt med innovation för att utveckla tekniker för att skapa verkliga förbättringar i vardagslivet för människor som drabbats av inkontinens.

Strävar efter bättre omvårdnad

TENA har samarbetat med kunder, vårdpersonal och experter i 50 år med målet att förbättra vårdkvaliteten för människor som lever med inkontinens. Idag har vi en avdelning för forskning och utveckling med omkring 300 anställda. Där arbetar man med att utveckla och testa produkter enligt de högsta kravspecifikationerna så att de på ett effektivt sätt lever upp till behoven hos de människor som drabbats av inkontinens och de som vårdar dem.

Strävar mot en bättre inkontinensvård

Framtidens inkontinensvård

TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™

Vi förstår utmaningen i att hålla huden frisk. TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™ är helt andningsbara inkontinensskydd som är säkra, bekväma och skonsamma mot huden. 88 % av vårdpersonalen upplevde fördelar för huden när de använde TENA Slip med ConfioAir™ (1) 

Läs mer om dessa produkter

TENA Slip och TENA Comfort med ConfioAir™

TENA Tvätthandske, förfuktad

TENA Tvätthandske, förfuktad, erbjuder bekväm och effektiv rengöring av hela kroppen utan tvål och vatten. TENA Tvätthandske är särskilt lämpad för helkroppsrengöring av sängbundna vårdtagare eller de som vill undvika vatten. TENA Tvätthandske, förfuktad möjliggör 25 % bättre arbetsställning för vårdpersonal och minskar tiden för en tvättrutin med upp till 38 % (2,3)

Läs mer om produkten

TENA Tvätthandske, förfuktad

TENA Helhetslösningar

Vi strävar efter att erbjuda bättre inkontinensvård för alla. TENA-sortimentet med innovativa produkter och vårdrutiner av högsta klass har utvecklats för att uppfylla behoven hos enskilda individer och kraven på arbetsmiljön och garanterar komfort, diskretion och säkerhet. Våra expertråd, utbildningar och stöd har skräddarsytts för din arbetsplats för att säkerställa att du får största möjliga nytta av våra tjänster.

TENA Helhetslösningar

Referenser:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.
2SCA data on file: All statistics are based on average percentages from between 85-181 TENA Solutions case studies around the world, mainly Europe but also the USA, Canada and China.  Results vary across countries and care homes depending on the circumstances in each care home prior to the implementation of TS. 2011-13.
3Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).
4SCA Data on file; 181 TENA Solutions case studies around the world, mainly Europe but also the USA, Canada and China. 2011-13.