Rekommendera rätt inkontinensskydd för alla faser i en kvinnas liv

  Kvinnors kroppar förändras i samband med livets olika cykler. Ju äldre man blir, desto större blir risken att drabbas av inkontinens. Låt oss ta en närmare titt på några betydande faser som kvinnor upplever i livet, och hur du kan underlätta dessa genom att rekommendera rätt produkter från TENA. Genom att erbjuda dina kunder service och expertis, uppmuntrar du dem att komma tillbaka genom hela livet.

  Tre äldre kvinnor och en vårdgivare njuter av träning utomhus.
  Närbild på en bebishand med ett stadigt tag om mammans fingrar.

  Efter graviditeten

  Som nybliven mamma är det vanligt att uppleva små läckage när man skrattar, hostar eller nyser eftersom en förlossning försvagar bäckenbottenmuskulaturen. Produkterna från TENA tillhör de främsta på marknaden och kan hjälpa nyblivna mödrar att känna sig fräscha, bekväma och självsäkra medan kroppen återhämtar sig.

  TENA trosskydd är tunna och diskreta, samt erbjuder trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Bindorna TENA Discreet Mini är ett annat alternativ som ger ett säkert och diskret inkontinensskydd för kvinnor mot droppar och läckage.

  Kvinna som utövar yoga utomhus.

  Klimakteriet

  Det finns 48 symtom på klimakteriet (ja, 48!) och urinläckage är ett av de vanligaste. Det beror främst på att kroppen producerar mindre östrogen, som är viktigt för att hålla blåsan och urinvägarna friska. Minskade östrogennivåer kan resultera i symtom som överaktiv blåsa (att behöva kissa oftare), trängningar (vilket ibland innebär att du inte hinner till toaletten i tid) och urinläckage.

  Ge dina kunder rådet att bäckenbottenträning kan hjälpa till att kontrollera urinblåsan och små läckor. Livsstilsförändringar som att undvika koffein och alkohol (vilket kan irritera blåsan) kan också hjälpa. TENA är ett välkänt varumärke inom inkontinensvård. Rekommendera våra diskreta och säkra inkontinensprodukter för att erbjuda kvinnor trygghet och ökad självsäkerhet samtidigt som du skapar lojala kunder.

  TENA trosskydd är tunna och diskreta, samt erbjuder trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Bindorna TENA Discreet Mini är ett annat alternativ som ger ett säkert och diskret skydd mot droppar och läckage

  En äldre kvinna speglar sig och håller upp ett örhänge mot örat.

  Högre ålder

  När vi åldras kan andra typer av inkontinens hos äldre kvinnor inträffa. Funktionell inkontinens innebär att man har svårt att hinna till toaletten i tid på grund av fysiska eller mentala problem.. Även miljöfaktorer som dåligt ljus och kläder som är svåra att få av eller på spelar in. Blandinkontinens är ett vanligt tillstånd hos äldre, särskilt kvinnor. Det kan innebära symtom på både trängningsinkontinens - ett akut behov av att gå på toaletten och ibland inte hinna i tid, och stressinkontinens, som kan inträffa exempelvis när man nyser, skrattar eller tränar.

  Med ålder ökar risker för olika sjukdomar och flera kan påverka kontrollen över urinblåsan och dess funktion. Det finns också olika läkemedel som är vanliga att använda i samband med att vi blir äldre vars biverkningar påverkar blåsan, som diuretika (vätskedrivande medel).

  Skapa förtroende och lojalitet hos dina kunder genom att rekommendera inkontinensprodukter som hjälper dem att bibehålla sin självständighet. TENA Pants är diskreta och bekväma byxskydd som tas på och av som vanliga trosor.. De är tillverkade med en avancerad fuktreducerande teknik som säkerställer torrhet och läckagesäkerhet. TENA Pants Night är speciellt framtagna för natten med ”Lie-Down-Protection” för extra absorptionsförmåga baktill.

  Äldre hud är ömtåligare och läker långsammare än yngre hud. Vid långvarig exponering för urin och avföring är risken stor att irritation, klåda och infektioner uppstår. Det är därför viktigt att hålla underlivet rent och torrt. Genom att använda TENA 3-i-1 Tvättkräm mellan bad eller dusch kan känslig hud förbli ren och skyddad utan att använda tvål och vatten.

  Kontakta oss

  Ta reda på mer om hur TENA kan hjälpa dig och dina kunder.

  Kontakta oss
  Kontakta oss

  Läs mer