Du verkar befinna dig i <country>

Gå till TENA-webbplatsen för ditt land för lokal information.

Behåll kontrollen med TENA Men

Man har som regel kontroll över alla aspekter av livet, så låt inte urinläckage ändra på det. Med TENA Men kan du behålla kontrollen över ditt urinläckage och fortsätta att vara den som bestämmer över ditt liv.

Att förbli aktiv med urinläckage

Det finns många sätt att behålla kontrollen över sitt liv och fortsätta att leva som du vill, oavsett vilken typ av urinläckage du har.

Här följer några enkla råd om hantering av läckage och hur man behåller kontrollen:

  • Gå innan du går - Att tömma blåsan innan alla planerade aktiviteter gör att du slipper oroa dig.
  • Kunskap är makt - Att på förhand veta var toaletterna finns, gör att du kan planera dina aktiviteter bättre och att du inte måste springa och leta efter en toalett när du behöver gå. Om du går på teater kan du exempelvis försöka få platser nära toaletterna.

Läs mer

Fråga uroterapeut Marie

Har du en fråga? Ställ en fråga till uroterapeut Marie eller varför inte gå igenom de vanligaste frågorna om urinläckage.

Fråga uroterapeut Marie
Fråga uroterapeuten

Relaterade artiklar

Att gå ut med urinläckage

Många män med urinläckage oroar sig för att delta i sociala aktiviteter. Rädslan för urinläckage kan vara ett hinder, men med lite planering kan du skydda dig mot läckage och känna dig trygg.

Att hålla sig aktiv med urinläckage

Det finns många sätt att behålla kontrollen och fortsätta att leva som du vill, oavsett vilken typ av urinläckage du har.

Hur pratar man om urinläckage

Det kan kännas obekvämt att prata om personliga problem, men nyckeln till en lösning är en öppen och rak dialog med både läkaren och dina närmaste.
Fråga uroterapeuten
Beställ prov