Nya TENA Silhouette Lady Pants Discreet

Vårt mest underklädeslika skydd

”Funktion, passform och mode är lika viktigt för en absorberande engångstrosa som det är för vanliga underkläder” säger Ceri Williams, professionell underklädesdesigner. Och vi kunde inte hålla med mer. Detta är anledningen till att vi samarbetade med Ceri för att designa mönstret på våra nya TENA Silhouette Lady Pants Discreet.
 
”När du känner dig självsäker med vad du bär under syns det överallt”
Ceri har att hjälpt kvinnor genom underklädesdesign i över 14 år sedan genom att arbeta med kända varumärken. Hennes största utmaning? Att hitta en balans mellan utmärkt komfort och en tilltalande estetik. ”Bra underkläder ser olika ut för varje kvinna och varje kvinnas behov ... Som designer är det en utmaning man älskar att försöka tillgodose alla dessa behov, för att hitta något som gör att kvinnor kan känna sig trygga.”
 
”Vi känner oss annorlunda när vi har på oss bra underkläder”
För samarbetet med TENA Lady hämtade Ceri inspiration från andra underkläder för att skapa ett mönster för inkontinensskydden och göra dem mer likt vanliga underkläder. ”Vi upptäckte att naturliga blommor är en trend idag och vi älskade den idén.” 
 
”Jag älskar passformen”
Förutom det nya mönstret som designats av Ceri har denna absorberande engångstrosa förbättrats med en mjukare känsla och en mer diskret midja för att öka likheten med vanliga underkläder. 
 
”Den har blivit snyggare och bekvämare i passformen”, säger Ceri. ”Jag älskar även hur tyget har utvecklats, nu känns det mer som bomull och är mjukt att bära.” Som alla produkter från TENA Lady har denna absorberande engångstrosa trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt, så att du kan hålla dig torr, säker och trygg varje dag. Läs mer om TENA Silhouette Lady Pants Discreet.

Kundomdöme

Det är diskret. Det ser inte ut som ett vanligt byxskydd för inkontinens.