Aktuellt

TENA Hudvårdsserie framtagen för äldre

TENA Hudvårdsserie är framtagen för den äldre känsliga huden. Produkterna är dermatologiskt testade och innehåller milda naturliga ingredienser. Serien består av tre kategorier som stämmer överens med de grundläggande stegen för hudvård; Rengöring (sköljfritt), Återfukta och Skydda. Läs mer under produkter.

Introducerar nya TENA Pants med ConfioFit®

Skillnaden är tydlig, även vid en snabb blick.  Vår unika ConfioFit™ design möjliggör en tunnare produkt med mer kroppsnära passform, vilket gör dem ännu bekvämare än dagens Pants. klicka här för att läsa mer.

Vill du bli Ambassadör - beställ vår Anhörigkasse!

TENA har tagit fram en Anhörigkasse med informationsmaterial som du kan använda när du pratar om inkontinens och vad det finns för hjälp att få.

För att beställa kassen v.v. skicka ett mail till provlagret@sca.com och skriv Anhörigkasse i rubriken. Glöm inte att uppge ditt namn och adress.

Om du själv vill hålla i en presentation om inkontinens kan du ladda ner den här.

Du kan också ringa TENA Produktrådgivning, tel. 020-27 20 20, må, ons, fre 09-12 alt ti och to 09-14.

Läs mer om Anhörigkassen här

Hjälp att välja rätt produkt

Ibland kan man behöva vägledning vid val av inkontinensskydd! TENA har tagit fram en Produktväljare som kan vara till hjälp för dig och dina anhöriga att välja rätt produkt!

Hjälp att välja rätt produkt

Sinoba.se

- Att inte kunna hålla tätt är ett stort bekymmer för väldigt många människor, såväl för män som för kvinnor. Det är ett problem som man helst inte talar om, utan i stället drar man sig undan och plågas i det tysta. Tyvärr tar inte samhället och sjukvården det på allvar och kunskapen är också alldeles för dålig trots att det är att beteckna som en folksjukdom, säger Peter Bernström, nyvald ordförande i Sinoba.se. Detta arbetar Sinoba för att ändra på, liksom att bryta det tabu som omger bekymmer med blåsan.

- I Sinobas styrelse finns mycket stor kunskap inom området och att nu ta över ordförandeposten efter Märta Lauritzen, uroterapeut vid Karolinska Universitetssjukhuset, som varit med sedan starten och varit föreningens ordförande i nio år, är en stor utmaning. Jag har ju själv patientens perspektiv på frågan . Jag är glad att Märta i alla fall stannar kvar i styrelsen.

Ny hemsida

- Sinoba.se sjösätter samtidigt sin nya hemsida, som har ett modernare snitt och är mer överskådlig. Hittills har medlemskap i föreningen varit gratis, men årsmötet har precis beslutat att en medlemsavgift får tas ut. Vi hoppas att alla våra medlemmar förstår att vi måste ta ut en mindre slant.

Fråga Sinoba

-Vi är mycket stolta att samtidigt kunna presentera vår nysatsning ”Fråga Sinoba ”och nyfikna på hur den kommer att tas emot. Som medlem i Sinoba skall man här kunna få svar av medicinska experter på sina problem kring blåsan och inkontinens och hur man kan gå vidare. ”Fråga Sinoba” skall ses som ett komplement till vården avslutar Peter Bernström.

Fakta om Sinoba.se - 10 år i år!

Sinoba.se är en oberoende nätbaserad intresseförening som har tagit som sin uppgift att vägleda och sprida kunskap om urininkontinens och blåsproblem, men även att arbeta med att påverka vården och samhällets syn på dessa problem. Föreningen, som i år fyller tio år, drivs helt på ideell grund av styrelsemedlemmarna. För täckande av vissa kostnader och för Sinobas deltagande i mässor och evenemang sponsras Sinoba av företag med anknytning till området. Sinoba.se är kunskapsbaserad och följer den medicinska och tekniska utvecklingen inom området blåsproblem och inkontinens, men strävar samtidigt ständigt efter att sätta patienten i fokus och beskriva dennes utsatta situation. På hemsidans Forum kan medlemmarna utbyta erfarenheter, liksom på Sinobas Facebook-grupp.

Två nya Appar du som anhörigvårdare kan ladda ner

För dig som är Anhörigvårdare finns nu två bra Appar du kan ladda ner på SCIs hemsida SCI - Swedish Care International; Elderly Care och Dementia support.

Ring oss gärna och få hjälp med produktval

TENA Produktrådgivning kan ge dig råd om produktval och även skicka prover till dig eller se vad som är upphandlat på avtalet där du bor.

Du kan nå oss på telefon 020-27 20 20, helgfria dagar måndag, onsdag, fredag kl 09-12 samt tisdag och torsdag kl 09-14.

Du kan även skicka e-post med din fråga till TENA Produktrådgivning.

Hela TENAs produktsortiment kan du handla i tenabutiken.se, här finns även vårt Hud- och Hygiensortiment för känslig hud. Handla mot faktura utan extra avgift eller betala med kort.

VÄLKOMMEN!